Növekedj a felhőben!

A 4 napos munkahét bevezetése: hatékonyabb üzleti folyamatok és csapatmunka digitalizációval

Tapasztald meg Te is, hogy a felhőben történő munka mennyivel hatékonyabbá teszi céged működését!

A felhőalapú rendszerekre való átállással a Te céged is modern, rugalmas és biztonságos platformra építheti fel a digitális jelenlétét, ami lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a konkurencia és a piac által diktált kiélezett versenyben.

Több mint 200 felhőbe költöztetett ügyféllel a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy az iSolutions egyik sztenderd szolgáltatása a vállalatok felhőrendszerbe való beléptetése. És bár ezt a szolgáltatásunkat egy teljes mértékben egységesített séma szerint hajtjuk végre ügyfeleinknél, mégis minden esetben más és más igények és szempontok menték építjük ki a vállalkozások IT rendszerét.

Felhőrendszerek bevezetésével a négynapos munkahét is elérhető!

A négynapos munkahét egy új és izgalmas alternatíva, amely egyre több vállalat és munkavállaló figyelmét vonzza, sőt kísérleti jelleggel számos szervezet vezette már be világszerte. A Te cégedet ebben a törekvésben elsősorban azok a felhőalapú IT megoldások támogathatják, amik az elmúlt években a home office és hibrid munkarend megteremtésében is segítették a hazai vállalkozásokat.

Milyen előnyökkel jár cégednek a felhőre való átállás?

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

Szabadság

Eszköz- és helyszíntől független munkavégzés

Biztonságosan tárolt adatok

Hatékonyabb munka kevesebb idő alatt

Együttműködés határok nélkül

Stabilan működő IT rendszerek

Minőségi munkaerő megszerzése

Home office és hibrid munkavégzés lehetőség

Több szabadidő és boldogabb kollégák

Növekedj Te is cégeddel a felhőben!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és emeljük együtt új szintre vállalkozásod hatékonyságát!

Hogyan válaszd ki a céged felhőrendszerét?

Mielőtt a vállalkozásod a felhőbe költöztetnéd, nagyon fontos, hogy alaposan átgondolt döntést hozz a kiválasztott felhőrendszerrel kapcsolatban. Mi az iSolutionsnél különösen odafigyelünk arra, hogy a cégedet olyan rendszerbe költöztessük, amiben komfortosan és hatékonyan tudnak dolgozni a munkatársaid, legyen szó irodai vagy homeoffice munkavégzésről.

 

Hogyan mérjük fel, hogy milyen rendszerre van szüksége a cégednek?

Figyelembe vesszük a vállalati kultúrát

Egy vállalat kultúráját mindig a vezetőség és a munkatársak egyéni hozzáállása és szokásai határozzák meg. A felhőbe költöztetés során figyelembe vesszük, hogy  milyen rendszerben létezett eddig a vállalatod, valamint miként dolgoztak együtt a munkatársaid és ehhez igazodva választjuk ki közösen a céged felhőrendszerét.

Felmérjük a munkatársak digitális érettségét

A digitális érettség döntő lehet az új rendszer kiválasztásánál. Ott, ahol már önállóan elkezdték használni a Google szolgáltatásait és nyitottak a digitalizációra, nagyobb eséllyel lesz sikeres a Google felhő, mint ott, ahol már évek óta Outlook-ot és Office-t használnak és nem szeretnék lecserélni ezeket a rendszereket.

Megvizsgáljuk az üzleti célokat

A vállalatod működésének mozgatórugója az üzleti célok elérése, így a felhőrendszerednek is ezeket a célokat kell szolgálniuk. Az általunk elvégzett alapos vizsgálat segít eldönteni, hogy melyik rendszer működése és funkciókészlete áll legközelebb az üzleti céljaid eléréséhez.

Figyelembe vesszük a vállalatod anyagi lehetőségeit

Bár az IT megoldások esetében nem győzzük hangsúlyozni, hogy soha nem szabad az ár alapján dönteni, tudjuk, hogy igenis fontos szempont az, hogy a céged éves szinten mennyit fizet a felhőrendszeréért! Éppen ezért több fajta konstrukciót is felvázolunk, amiket ár-érték alapján is osztályozunk, és segítünk kiválasztani a legjobb megoldást.

A felhő két oldala: Google Workspace és Microsoft 365

Mivel nincs két egyforma vállalat, így az informatikai igények is eltérőek. IT szolgáltatóként a Google és a Microsoft felhőrendszer megismerését egyformán fontosnak tartjuk, hiszen csak úgy alkothatunk valós képet a felhőtechnológia jelenlegi állásáról, ha minden oldalról megvizsgáljuk mindkét gyártó termékeit.

Jelenleg körülbelül 1000 Microsoft 365, fiókot és 5000 Google fiókot üzemeltetünk országszerte, így széleskörű tudást és tapasztalatot hozunk magunkkal a vállalati felhőrendszerekkel kapcsolatban. Ez a Te cégednek is biztosíték arra, hogy az általunk ajánlott felhőrendszer hatékonyan segíti majd a vállalkozásod fejlődését.

Google Workspace vs. Microsoft 365

Google Workspace, korábbi nevén G Suite megkönnyíti a munkatársak közötti online kollaborációt

Mivel a Google folyamatosan megújul és fejleszt, így azok a cégek fogják választani, akik szeretik az innovatív megoldásokat. Azoknál a vállalatoknál, ahol a vezetők és munkatársak nyitottak arra, hogy lépést tartsanak a digitalizáció fejlődésével, és szeretnének egyszerűen és hatékonyan együttműködni hibrid irodai környezetben, ott mindenképpen a Google felhőrendszerét érdemes bevezetni.

Microsoft Office 365 nélkülözhetetlen alkalmazások az irodai munkához

A Microsoft 365 azoknak a cégeknek ideális, ahol a munkatársak önállóan dolgoznak Word-ben és Excel-ben, megszokták a kezelését és megtanulták hogyan tudnak problémát megoldani ezekben a programokban. Ha egy vállalat már hosszú évek óta Microsoftban dolgozik és nem akarja átszoktatni a munkatársait egy új rendszerbe, az nagy valószínűséggel felhőben is a Microsoft szolgáltatást fogja választani.

Legyen szó Google Workspace-ről vagy a Microsoft 365-ről, mi mindkét felhőrendszerben otthon vagyunk!

Így végső soron nálunk Te hozod meg a döntést a vállalatod informatikájával kapcsolatban. A mi feladatunk, hogy szakértő tanácsadással és szakmai háttérrel támogassuk a cégedet és segítsünk megtalálni a legjobb felhőmegoldást!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.