Antivírus és zsarolóvírus védelem

Maximális adatvédelem

Az elmúlt években történt tömeges zsarolóvírus támadások nemcsak a kis cégeket, számos nemzetközi multivállalatot is térdre kényszerítettek, ami az állami szerveket is ráébresztette, arra hogy szükség van hatósági szabályozásra. Ezeknek a minősítési rendszereknek a betartásával biztosítható az adatvagyon védelme, ami a szervezetek közös érdeke.

IT biztonsági megoldásaink révén korszerű és kifinomult technológiát kínálunk, amelyek hatékonyan védik vállalkozásod értékes adatvagyonát. Biztonsági szoftvereink a cég információit a legújabb nemzetközi szabványoknak megfelelően őrzik, így lehetővé teszi a megfelelést a legújabb IT biztonsági előírásoknak.

Maximalizált biztonsági és adatvédelmi megoldások a céged IT rendszerében

Panda Antivirus

Profi adatvédelem és IT Biztonság Panda Antivirus szoftverrel

A hatékony adatvédelem és IT biztonság ma már szoros összefüggésben vannak a vállalkozások sikerével. Sőt! Bizonyos adatvédelmi megoldások alkalmazását ma már törvény írja elő a cégeknek.

A Panda Antivirus nemcsak a vírusok és malware-ek elleni védelmet biztosítja, hanem teljes körű megoldásokat nyújt az adatok titkosítására, a hálózati biztonság javítására és az esetleges támadások elleni védelemre is.

Biztosítsd céged adatvagyonát és védd ki a zsarolóvírus támadásokat hatékony szoftverekkel! Segítünk megteremteni cégednek a tökéletes IT biztonságot!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.