Üzleti hatékonyság IT menedzsment szolgáltatásunkkal

Csökkentse költségeit és optimalizálja üzleti folyamatait professzionális IT menedzsment szolgáltatásunkkal

Navigáld könnyedén céged a digitalizáció útján külső IT igazgató segítségével!

Az informatikai döntések napjainkban már meghatározó szerepet töltenek be a vállalatirányításában és a versenyképesség növelésében. IT szolgáltatóként azonban azt tapasztaljuk, hogy számos hazai KKV még nem fedezte fel az informatika stratégiai fontosságát és elhanyagolja az IT döntéseket. Pedig az üzleti célok és az IT stratégia összehangolása valódi versenyelőnyt teremthet cégednek a dinamikusan változó üzleti környezetben!

Válaszd IT menedzsment szolgáltatásunkat és hagyd le a konkurenciát!

Ki is pontosan a vCIO?

A vCIO a Virtual Chief Information Officer rövidítése, azaz Virtuális Informatikai Igazgató, aki a vállalat informatikájának stratégiai szemléletű vezetésre összpontosít. A “virtuális” szó arra utal, hogy míg a nagyobb vállalatoknál a CIO szerepet egy vállalaton belüli vezető látja el, a vCIO egy vállalaton kívüli szakértő, aki virtuálisan segít mindazzal, amivel egy fizikailag jelenlévő CIO is foglalkozna.

FONTOS! A vCIO nem IT tanácsadó! A legmarkánsabb különbség köztük, hogy míg az IT tanácsadó a mindennapi működéssel foglalkozik, a vCIO a stratégiára és vezetésre összpontosít.

IT menedzsment szolgáltatás cégeknek

vCIO feladatai

IT stratégia üzleti szemléletű megalkotása

Vállalati IT projektek koordinálása

IT célok kijelölése

Költségvetés tervezés

IT infrastruktúra tervezett karbantartása

IT biztonság megteremtése

IT szolgáltató felügyelete

Részvétel a vállalatfejlesztésben

Az üzleti környezet technológiai változásainak figyelése

A vCIO szolgáltatás előnyei

Miért van a vállalkozásodnak szüksége külső IT igazgatóra?

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnék, hogy vállalkozásuk informatikai stratégiája összhangban legyen az üzleti célokkal, akkor itt az ideje, hogy megtedd a következő nagy lépést egy virtuális IT igazgató bevonásával!

Egy külső IT Igazgató nemcsak a technológiai aspektusokat érti, de képes elősegíteni az üzleti célokhoz való kapcsolódást is. Ennek eredményeként segíthet áthidalni a kommunikációs szakadékot a céged IT részlege és a vezetőség között. Emellett aktívan részt vesz a hosszú távú IT stratégia kidolgozásában és biztosítja, hogy a céged informatikai döntései harmonizáljanak a vállalati célokkal.

IT menedzsment szolgáltatásunkkal Te is jelentős lépéseket tehetsz cégeddel a siker és a hatékonyság felé!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.