Szerverüzemeltetés

Az iSolutions szakértői rendelkezésedre állnak, ha szerverüzemeltetés, szerver karbantartás igényed merül fel

Szerverüzemeltetési megoldások rugalmasan vállalatoknak

Szerverüzemeltetési szolgáltatásainkkal könnyedén kezelheted és optimalizálhatod céged szerverinfrastruktúráját, miközben szakértő kollégáink segítségével biztosítjuk céged számára a zavartalan működést, biztonságos adatkezelést és üzletmenetfolytonosságot.

VÁLASSZ MINKET ÉS FEJLESZD CÉGED INNOVATÍV SZERVER MEGOLDÁSAINKKAL!

Szerverbérlési megoldásaink

Szerverbérlési szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy vállalkozásod költséghatékony,  kiemelkedő teljesítményű és skálázható szerverinfrastruktúrával rendelkezzen.

skálázhatóság

A cégek változó igényeihez alkalmazkodva lehetővé tesszük a szerverek egyszerű és rugalmas skálázását. Szükség esetén könnyen bővítheted vagy akár csökkentheted is a rendelkezésre álló kapacitást.

gyors telepítés

Szerverbérlési megoldásaink gyors telepítést és konfigurációt biztosítanak, így biztosítva a zavartalan működést és üzletmenetfolytonosságot a céged számára.

biztonság

Az iSolutions szerverközpontjai a legmagasabb szintű biztonsági intézkedésekkel rendelkeznek, így biztosítva az adatok integritását és rendelkezésre állását. A legújabb technológiákra építve garantáljuk a megbízhatóságot és a zavartalan működést.

teljeskörű támogatás és felügyelet

Szakértő csapatunk folyamatos támogatást és felügyeletet nyújt a bérelt szerverek számára. A hibaelhárítás, rendszerfrissítések és rendszermonitorozás mind részei a széles szolgáltatási palettánknak.

VÁLASZD RUGALMAS SZERVERBÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

Kinek ajánljuk szerverüzemeltetési szolgáltatásunkat?

KKV-k és nagyvállalatok

Ha a vállalkozásod növekedése szempontjából elengedhetetlen számodra az informatikai infrastruktúra hatékony és megbízható működtetése, akkor szerverüzemeltetési szolgáltatásunk Neked találták ki! Rugalmas megoldásainkkal segítünk optimalizálni a rendszered és biztosítjuk számára a zavartalan működést.

Informatikai szolgáltatók

Szerverüzemeltetési szolgáltatásaink olyan erőforrásokat biztosítanak, amelyekkel céged hatékonyan kezelheti az ügyfelek változatos igényeit.

Online vállalkozások​

Az online vállalkozások számára a szerverek gyors és biztonságos rendelkezésre állásakritikus fontosságú. Szerverüzemeltetési megoldásaink segítenek biztosítani a szükséges kapacitást és teljesítményt a dinamikusan változó online üzleti környezetben.

Webes szolgáltatók

A webes szolgáltatóknak olyan szerverinfrastruktúrára van szükségük, amely magas rendelkezésre állást és gyors válaszidőt tesz lehetővé. Szerverüzemeltetési megoldásaink optimalizált és biztonságos környezetet biztosítanak a webes szolgáltatásokhoz is.

Kormányzati szervek és oktatási intézmények

A kormányzati szervek és oktatási intézmények számára a biztonság és a kiberbiztonsági szabványoknak való megfelelés kulcsfontosságú. Széleskörű szolgáltatásaink garantálják a szigorú biztonsági intézkedéseket és megfelelést a legszigorúbb szabványok esetében is, mint például a GDPR, ISO 27001 és NIS2 előírások.

Lépj szintet velünk!
Segítünk cégednek megtalálni a legjobb szerver megoldást!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.