IT Projektmenedzsment

IT Projektmenedzsment fontossága

IT Projektmenedzsment szolgáltatásunk a digitalizációban rejlő lehetőségeket kihasználva vezeti vállalatodat a siker felé!

Közel 20 éves tapasztalatunkkal és átfogó szolgáltatási palettánkkal az informatikai rendszerek tervezésétől az IT átvilágításon át az IT infrastruktúra kialakításáig minden területen támogatjuk ügyfeleinket!
Az összetett projektek tervezésétől kezdve a hatékony végrehajtásig biztosítjuk, hogy vállalkozásod informatikája minden szempontból biztonságban legyen, hogy Te és a csapatod a legjobb eredményeket érjétek el!

IT Projektmenedzsment szolgáltatásunk részei

IT Audit és átvilágítás

Az iSolutions átfogó IT audit és átvilágítási szolgáltatásokat kínál, hogy teljes körű képet kapj az informatikai rendszereid  állapotáról. Az alapos felmérés, az azt követő elemzések és az erre épülő tanácsadás révén segítünk azonosítani a szükséges fejlesztéseket, valamint bemutatjuk az erre irányuló kivitelezési lehetőségeket.

Végül a közösen meghozott döntés alapján optimalizáljuk vállalkozásod informatikai folyamatait!

IT Infrastruktúra megtervezése

Az IT infrastruktúra kialakítása során olyan megoldásokat kínálunk, amelyek a legújabb technológiákat ötvözik az üzleti célok elérésével. A közös munka során csapatunk szorosan együttműködik Veled, hogy maximálisan testre szabott, hatékony infrastruktúrát hozzon létre a vállalkozásod számára.

Nálunk az informatika nem csak kihívás, hanem lehetőség is! Várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!

Üzleti folyamatok támogatása

Egyedi informatikai megoldások a Te vállalkozásod igényeire szabva!

Az iSolutions rugalmas megközelítéssel dolgozik, így az alkalmazott informatikai megoldásaink teljes mértékben az egyedi igényeidhez szabjuk. Legyen szó az üzleti folyamatok automatizálásáról, az adatkezelés optimalizálásáról vagy a digitális platformok fejlesztéséről, mi egyedi és hatékony megoldásokkal állunk rendelkezéséredre!

IT projektmenedzsment szolgáltatásunk nem csak az informatika megtervezésére és fejlesztésre összpontosít, hanem a vállalkozásod teljeskörű és folyamatos technikai támogatásra is kiterjed. Ennek köszönhetően bízhatsz abban, hogy mindig naprakész és megbízható informatikával támogatjuk céged napi üzleti tevékenységeit!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.