Automatizált üzleti folyamatok akár pár napon belül G-SMART megoldásokkal

Ismerd meg a G-SMART megoldásainkat!

Az adatok valós időben történő átadása ma már elengedhetetlen a vállalkozások zavartalan működéshez. Ezt felismerve fejlesztettük ki G-SMART szolgáltatásunkat, melynek lényege, hogy ügyfeleinknek 100%-ban a cég üzleti folyamataira szabott automatizált rendszereket fejlesztünk.

Az  innovatív G-SMART szolgáltatásunk lényege, hogy összeköti és integrálja a szigetszerűen működő rendszereket, mindezt a Low-code / No-code módszertan alkalmazásával. Ez egy egyszerű programozási módszer, ami gyors és költséghatékony megoldást jelent szinte bármilyen üzleti problémára. Ennek köszönhetően elegendő az adatok egyszeri bevitele a vállalat rendszerébe, amelyek  automatikusan integrálhatók más platformokra és dokumentumokba is.

Teremts versenyelőnyt az üzleti folyamatok automatizálásával!

Milyen előnyökkel járnak céged számára a G-SMART megoldások?

Valós időben láthatod az adatokat

G-SMART megoldások a felhőtechnológiának köszönhetően lehetővé teszik a szigetszerűen működő rendszerek közötti azonnali adatátvitelt helytől és eszköztől függetlenül.

Minimalizálhatod a hibázás lehetőségét

G-SMART megoldásokkal kizárható a manuális adminisztráció során gyakran előforduló hibás adatkezelés kockázata.

Értékesebb feladatokra cserélheted az adminisztrációt

A manuális adatbevitel terhének megszűnésével több idő jut azokra a feladatokra, amelyekkel céged komoly versenyelőnyre tehet szert. Ilyen lehet például a partnerekkel vagy ügyfelekkel való kapcsolattartás, a termékfejlesztés, sales, marketing vagy egyéb stratégiai szintű feladatok.

Nincs szükséged új szoftverekre

G-SMART nagyszerűsége abban rejlik, hogy integrálható a vállalkozások már meglévő rendszereibe (pl.: ERP, Google Sheet, Google Naptár, Számlázz.hu), így nincs szükség új programok használatának elsajátítására.

Optimalizálhatod az IT költségeket

G-SMART egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy olyan megoldást kínál a cégeknek, ami egy külön szoftverrel több millió forintos tétel lenne.

Akár egyetlen kattintással lehívhatod és rendszerezheted az adataid

A Google Workspace-ben élő cégeknek a G-SMART extra előnye, hogy az ingyenesen hozzáférhető Google App Script-nek köszönhetően olyan program is létrehozható, ami a Workspacebe épülve hozzáfér minden adathoz, melyekből egyszerűen és pillanatok alatt konvertálhatók dokumentumok, táblázatok, emailek és naptárbejegyzések is.

Kíváncsi vagy, milyen folyamatokat oldottunk meg ügyfeleinknél a G-SMART módszer alkalmazásával?

Olvasd el az esettanulmányunkat!

A G-SMART megoldások bevezetése csak pár napot vesz igénybe!

1. lépés

Megvizsgáljuk üzleted működését és felmérjük a céged igényeit.

2. lépés

A napi feladatvégzés pontosabb megismerése érdekében konzultálunk a céged kulcsembereivel, akik megmutatják, hogy milyen rendszerekben és miként dolgoznak a mindennapi munkájuk során.

3. lépés

Céged igényeit és üzleti folyamatait lefordítjuk az informatika nyelvére és megtervezzük a vállalkozásod számára leghatékonyabb G-SMART megoldást.

4. lépés

Low-code / No-code módszertan segítségével leprogramozzuk az automatizációhoz szükséges folyamatokat. Mivel a G-SMART programozás gyors és egyszerű, így ez a lépés akár 2-3 napon belül kivitelezhető.

Lépj szintet és válts G-SMART automatizációra!

Mennyibe kerül a G-SMART bevezetés a cégednek?

Van egy jó hírünk! A G-SMART megoldáshoz se extra szerverbérlésre, se extra alkalmazások előfizetésére nem lesz szükséged! A szolgáltatást egy nagyon kedvező havi előfizetéses konstrukcióval nyújtjuk a cégednek, amiben benne van a felmérés, a folyamat megtervezése, a programozás, a rendszer gyakorlati oktatása és a havi konzultáció.

Olvasd el a cikkünket és tudj meg többet a G-SMART megoldások üzleti előnyeiről!

Tedd hatékonyabbá céged működését G-SMART megoldások bevezetésével! Kezdd el még ma!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.