Hatékony erőforráskezelés HyperV virtualizációval!

Növeld céged teljesítményét HyperV virtualizációval!

A modern vállalatok körében egyre elterjedtebb a virtualizáció, melynek egyik legfejlettebb piacvezető megoldása a Microsoft által kifejlesztett HyperV platform. A HyperV virtualizáció lehetővé teszi céged számára a szerverek és alkalmazások optimalizált kezelését, miközben növeli a rendelkezésre álló erőforrások hatékonyságát.

Hatékonyabb működés optimalizált erőforrásokkal

A HyperV képes létrehozni és kezelni olyan virtuális gépeket, amelyek elkülönítve futnak a fizikai szerveren. Ezáltal a vállalatodnak lehetősége van több alkalmazást és szolgáltatást futtatni egyetlen hardveren anélkül, hogy azok összeütköznének vagy befolyásolnák egymás teljesítményét.

Fedezd fel a HyperV virtualizáció előnyeit!

A HyperV előnyei lehetővé teszik vállalkozásod számára a rugalmas és gyors alkalmazkodást a modern üzleti élet kihívásaihoz.

Gyors telepítés

Egyszerű kezelhetőség

Rugalmas skálázhatóság

Biztonságos támogatás Windows és Linux alapú virtuális gépeken

Snapshot funkció

Terheléselosztás

Magas rendelkezésre állás

Emeld magasabb szintre vállalkozásod informatikáját!

A HyperV virtualizáció széleskörűen elismert megoldás, amely optimális választást jelent cégednek!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.