Űrtechnológiával támogatjuk közép- és nagyvállalkozásod fejlődését!

Gyenge hálózati kapcsolat? Akadozó internet? Kezünkben a megoldás!

A gyenge internetkapcsolat miatti kellemetlenségeket senkinek nem kell bemutatni, és bár az informatika az elmúlt 5 évben robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, az említett probléma rengeteg vállalkozásnak okoz bosszúságot napjainkban is.

A jó hírünk az, hogy ennek vége! Nálunk is elérhető megoldás a Starlink szatellit alapú internet-szolgáltatás! A Starlink szolgáltatás lefedi egész Magyarországot és 100 megabitet megbízhatóan szolgáltat, ami bőven elég 100-200 ember munkájához is. Az előfizetés díja közel azonos a hazai internetszolgáltatók vállalati csomagjával, így minden cégnek költséghatékony és megfizethető.

SpaceX Starlink műholdas internet

mi a starlink?

A SpaceX világméretű műholdas projektje a Starlink egy szatellit alapú internet szolgáltatás, ami a világ olyan részein nyújt internethozzáférést, ahol a hagyományos infrastruktúrák hiányoznak. A fejlesztés alatt álló projekt már most is több tízezer felhasználót szolgál ki világszerte, a szolgáltatás elérése pedig folyamatosan bővül, ahogy egyre több szatellit kerül földkörüli pályára.

A Starlink helytől, mérettől és iparágtól függetlenül minden közép- és nagyvállalat számára kiváló internetelérést biztosít, így versenyképes lehet akár a piacvezető internetszolgáltatókkal szemben is.

tudjon meg többet cikkünkből!

Íme 4 tipikus probléma, amit megoldhat céged számára a szatellit alapú internet szolgáltatás

Korlátos büdzsé és rossz internethálózat

Ez az egyik leggyakoribb probléma, amivel a vállalatok szembesülnek. A hagyományos internethálózat minőségének javítása milliós tétel lehet, amit ritkán engedhetnek meg maguknak a cégek. A műholdas internet töredék áron és megbízhatóan oldja meg ezt a problémát.

Ha kell egy kedvező árú backup hálózat

Nagyobb vállalatokra jellemző, hogy két internethálózatuk van arra az esetre, ha az egyik meghibásodna, legyen egy „tartalék”, úgynevezett backup hálózat. A szatellit alapú internet erre is megfelelő, hisz rendkívül megbízható és az ára is megfizethető.

Ha az internet csak esetenként kell

Vannak olyan vállalkozások, ahol bizonyos telephelyeken csak szezononként van szükség internetre. Hagyományos internet előfizetés esetén abban az időszakban is kell havidíjat fizetni, ha a vállalat nem használja a szolgáltatást. A műholdas internet havidíj alapú, így egy olyan időszakban, mikor nincs rá szükség, csak le kell állítani, majd újraindítani, amikor ismét használni szeretnénk, és csak az aktív hónapok után kell a szolgáltatásért fizetni.

Költözés előtt

Számos cég életében okoz problémát, hogy bár rossz az internethálózata, már nem szeretnének pénzt fektetni a javításába, mert kilátásban van a telephely, vagy iroda költözése. A műholdas internetben az a jó, hogy nem helyhez kötött, így bárhova is költözik a vállalat, viheti magával a szolgáltatását, vagy ha több telephellyel rendelkezik, igény szerint át is helyezheti.

Tedd meg a következő nagy lépést a céged fejlesztésében!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.