Teszteld céged informatikai érettségét!

Hol tart a céged?

Biztosak vagyunk abban, hogy vezetőként a legjobbat szeretnéd a cégednek és folyamatosan azon dolgozol, hogy tovább fejlődj az üzleti életben. Máris találtunk egy közös pontot! Az üzleti informatikai megoldások szakértőjeként célunk, hogy kiemelkedő szaktudásunkkal támogassuk vállalkozásod a digitális fejlődésben.

Kérjük, szánj egy percet az alábbi pár kérdés megválaszolására, hogy jobban megismerhessük, hol tart céged a digitálizációban. A válaszaid értékes betekintést nyújtanak számunkra, és lehetőséget adnak arra, hogy hatékonyan támogassuk céged informatikáját az egyedi igényeidnek megfelelően.

Teszteld céged informatikai érettségét!

1 Step 1
1. Támogatja-e a céged IT infrastruktúrája a home office-t vagy távmunkát?
2. Tudod, hogy hol vannak a céged főbb rendszereinek és adatainak biztonsági mentései, vagy hogy egyáltalán készülnek-e ilyen mentések?
3. Cégvezetőként hozzáférsz az IT rendszerek admin jelszavaihoz amennyiben szükséged lenne rájuk?
4. Használtok felhő alapú üzleti rendszereket (pl M365 vagy Google Workspace) a levelezéshez és a dokumentumok tárolásához?
5. Használtok-e a céges kommunikációra olyan rendszereket, amik nem üzleti célokra lettek tervezve (pl.: Viber, FB Messenger, privát gmail.com-os email cím)?
6. Rendszeresen frissítitek a munkaállomások és szerverek szoftvereit?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.