Összegyűjtöttük az elmúlt hetek leghasznosabb Google Workspace újdonságait!

Vesd be a legújabb Workspace praktikákat és lépj szintet az együttműködésben!

A Google fejlesztői továbbra is prioritásként kezelik, hogy a világ egyik vezető üzleti együttműködési szofverét minél korszerűbbé és felhasználóbaráttá tegyék. A Workspace üzleti felhőrendszer napi szinten fejlődik, mi pedig nem voltunk restek összegyűjteni a leghasznosabb újdonságokat, hogy növeld céged hatékonyságát és profi szintre emeld a korlátok nélküli együttműködést! Ismerd meg a legfrissebb Google Workspace fejlesztéseket!

Válts eszközt zökkenőmentesen a Google Meet hívások alatt

A modern üzleti élet egyik fontos jellemzője, hogy a munkavégzés több helyszínen, különböző eszközön keresztül történik. A Google Meet legújabb fejlesztésének köszönhetően, mostantól zökkenőmentesen válthatsz eszközt a video hívások során anélkül, hogy meg kéne szakítanod a beszélgetést. Tehát a Meet hívásokat akár az autóból, útközben is megkezdheted, majd az irodába beérve a hívás megszakítása nélkül átválthatsz a számítógépedre vagy laptopodra. Keresd a “Váltás itt” lehetőséget a bejelentkezésnél és cserélj eszközt problémamentesen anélkül, hogy lemaradnál a megbeszélés fontos pillanatairól.

A Google Naptár widgetek mostantól a zárolt képernyőn is megjelennek az iOS mobil eszközökön

A Google Naptár alkalmazás egyik legújabb fejlesztése, hogy az értesítés widgetek mostantól az iOS mobil eszközök (iOS16+) és iPadek (iOS17) zárolt képernyőin is megjelennek. Az új widgeteknek köszönhetően elég egy gyors pillantást vetned az eszközödre ahhoz, hogy időben értesülj az előtted álló fontos eseményekről és feladatokról. Maradj mindig naprakész, frissítsd a Google Naptár alkalmazást az iOS készülékeden!

Hozz létre testre szabott e-mail kampányokat a Gmail új eszközével!

Az előre definiált elrendezésekkel a Gmailben már 2022 óta készíthetők profi megjelenésű e-mailek és hírlevelek. A Google Workspace legújabb fejlesztése már a meglévő sablonok testreszabását, sőt, teljesen egyedi elrendezések létrehozását is lehetővé teszi. Az e-mailek így a cég arculatának megfelelően testreszabhatóak saját logóval, színekkel, gombokkal és képekkel. A saját sablonokat ráadásul a munkatársaiddal is megoszthatod, szerkesztési jogosultság megadásával pedig lehetővé teheted, hogy valós időben dolgozzatok együtt kollégáiddal az email sablonokon. Az egyedi sémákat a Gmailben az új üzenetek jobb alsó sarkában található elrendezés ikonra kattintva érheted el.

Az egyedi elrendezésekkel teljesen testreszabott és vizuálisan is egységes hírleveleket, közleményeket vagy promóciós anyagokat hozhatsz létre, ami nagymértékben segíti céged e-mail kampányainak sikerességét, ezzel támogatva az ügyfélkapcsolatokat és az üzleted fejlesztését.

Google Workspace-t használsz és nem találod az új funkciókat? Lehet, hogy nincs megfelelően beállítva a fiókod. Olvasd el a cikkünket és tudj meg többet a Google Workspace management szolgáltatásunkról!

Távolítsd el a fotók hátterét egyetlen kattintással a Google prezentációkban!

Készíts színvonalas prezentációkat a Workspaceben! Mostantól könnyedén eltávolíthatod a hátteret a Google diákba beillesztett képekről. Ennek köszönhetően nem lesz szükséged külön grafikai programokra ahhoz, hogy látványos prezentációkat készíts céged termékeiről vagy szolgáltatásairól. Az új funkció lehetővé teszi, hogy a prezentációd tartalmát hatásosan támogasd változatos vizuális elemekkel, ezzel téve még emlékezetesebbé a bemutatókat. Ehhez egyszerűen kattints az egér jobb gombjával a kiválasztott fotóra, majd válaszd ki a „Háttér eltávolítása” lehetőséget, vagy az eszköztárban kattints a „Háttér eltávolítása” gombra. Ez a funkció egyelőre a Gemini Enterprise és a Gemini Business, valamint a Google One AI Premium személyes fiókokon keresztül érhető el.

Már a magyar vállalkozások számára is elérhető a Google üzleti mesterséges intelligencia megoldása a Gemini for Workspace! Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet!

Tedd magabiztosabbá megjelenésed portré kép retusálással a Google Meet-ben!

A Google már 2023 októberében bevezette a portré retusálást a Meet mobilalkalmazásában, mostantól pedig már a webes verzióban is elérhető ez a funkció. A portré retusálás a Google Meet-ben könnyedén használható a megjelenés finomítására, ami segít, hogy komfortosabban és magabiztosabban érezd magad az online megbeszélések során. Ez a funkció két választható fokozatban használható: finomabb és intenzív módon teszi lehetővé a bőrkisimítást, a sötét karikák halványítását és a szemfehérítést. 


Válaszd Te is a Google Workspace üzleti felhőrendszert és fejleszd vállalkozásod a legkorszerűbb informatikai megoldásokkal! Vedd fel velünk a kapcsolatot és vágjunk bele együtt!

Töltsd ki az űrlapot és küldjük is az e-bookot!

Költöztesd céged adatait a felhőbe: vállalati felhőszolgáltatás, felhő tárhely

BIZTONSÁG A FELHŐBEN (E-BOOK)

Ebben az ebookban körbejárjuk az elmúlt évek informatikai változásait, a modern munkavégzésből adódó új kihívásokat, valamint azt, hogy a felhőrendszerek miként tudják megteremteni a vállalatok IT biztonságát. Emellett igyekszünk hasznos gyakorlati tanácsokat is adni, melyek segítségével egyszerűen csökkenthetőek az adatbiztonsági kockázatok.